FW:painting : Een Triptiek. - Hoekx, Luc; Eeckhout, Tanguy; Verhoeven, Thibaut; Dewulf, Bernard ([S.l.] : [s.n.], 2007)
Boudewijns, Jan(us) ; Hoekx, Luc ; Janssen, Arjan ; Khouw, Gracia ; van der Heijden, Mat ; Van Dessel, Kris ; van der Sommen, Jos ; Vandevijvere, Bart ; van Gestel, Fik ; Baumann, Dagmar ; Croon, Anuli ; Cruysberghs, Marc ; Denys, Christophe ; Desplanqes, Bruno ; Dheedene, Jan ; Drieghe, Noël ; Kantelberg, Peter ; Keuls, Hans ; Lecompte, Wannes ; Lemaire, Danielle ; Reubsaet, Jack ; de Roder, Vincent ; Roerade, Vittorio ; Slangen, Bart ; Taran, Oxana ; Van Bergen, Thé ; Vrijsen, Ellen ; Adriaans, Leon ; Baele, Bart ; Daniëls, René ; De Brabandere, Mario ; Maet, Marc ; Mulders, Marc ; Swenne, Walter ; Vandenberg, Philippe
Gruppenbild, Galerie De Vennen, Stiphout, 21 oktober - 18 november 2007 / Les Invités de FW, De Nederlandsche Cacaofabriek, Helmond, 21 oktober - 18 november 2007 / Le Peintre Maudit, De Halle, Geel, 26 oktober - 2 december 2007
Catalogus uitgegeven bij de tentoonstelling 'Gruppenbild' en 'Les Invités de FW' op twee locaties in Helmond. Dit is een initiatief van FW:painting, De Nederlandsche Cacaofabriek en Galerie De Vennen, Helmond. Met de steun van het Prins Bernhard Cultuurfonds en het VSB fonds.
kunstcatalogus