Exit Congo Museum. Hedendaagse Kunst. - Muteba Luntumbue, Toma; Mudimbe, Valentin; Pontégnie, Anne; Pirotte, Philippe (Tervuren : Koninklijk Museum voor Centraal Afrika, 2001)
Aguirre y Otegui, Philip ; Liseron-Monfils, Audry ; Tuymans, Luc ; Toguo, Barthélémy ; Hammons, David ; Dekyndt, Edith ; Muyle, Johan ; Lopèz-Menchero, Emilio.
catalogus naar aanleiding van de expo 'EXITCONGOMUSEUM. Een eeuw kunst met/zonder papieren', Koninklijk Museum voor Midden Afrika, Tervueren, 24 november 2000 tot 24 juni 2001.
boek