Art Deco Paris. - Tempel, Benno; Hardeman, Doede; Holsappel, Eveline; van Dijke, Frouke; Hohé, Madelief (Zwolle : Waanders Uitgevers, 2017)
Poiret, Paul ; Dufy, Raoul ; Erté ; Lepape, Georges ; Iribe, Paul ; Mallet Stevens, Man Ray
ontstaan van Art Deco in Parijs, Franse Art Deco
publicatie naar aanleiding van de tentoonstelling ART Deco-Paris van 14 oktober 2017 tot 3 maart 2018
boek
Keywords: Poiret Paul