Unpacking My Library: Artists and Their Books. - Steffens, Jo; Neumann, Matthias (New Haven : Yale University Press, 2017)
Cardiff, Janet ; Childish, Billy ; Dion, Mark ; Emin, Tracey ; Gates, Theaster ; Mutu, Wangechi ; Parr, Martin ; Ruscha, Ed ; Weems, Carrie Mae.
boekencollectie en bibliotheek van 9 belangrijke hedendaagse kunstenaars
boek