Ecotopia. The Second ICP Triennial of Photography and Video. - Wallis, Brian; Earle, Edward; Phillips, Christopher; Squiers, Carol; Lehan, Joanna (New York : Steidl, 2006)
Adams, Robert ; Aitkin, Doug ; Allora & Calzadilla ; Berger, Wout ; Broomberg, Adam ; Chanarin, Oliver ; Brown, Patrick ; Chalmers, Catherine ; Demmerle, Yannick ; Devic, Goran ; Dion, Mark ; Easterson, Sam ; Epstein, Mitch ; Fontcuberta, Joan ; Furunishi , Noriko ; Jodice, Francesco ; Kallio, Harri ; Laforet, Vincent ; Lamarca, Christopher ; Maisel, David ; Mattingly, Mary ; Mingasson, Gilles ; Norfolk, Simon ; The Otolith Group ; Ristelheuber, Sophie ; Ross, Clifford ; Ruff, Thomas ; Schrager, Victor ; Starling, Simon ; Stringfellow, Kim ; Thater, Diana ; Qingsong, Wang.
fotografie en ecologie, klimaatverandering
gepubliceerd naar aanleiding van de tentoonstelling Ecotopia: The Second ICP Triennial of Photography and Video, International Center of Photography, New York, 14 september 2006 tot 7 januari 2007.
boek
Keywords: Biemann, Ursula