René Heyvaert. - Swinnen, Peter; Wittocx, Eva; Dujardin, Filip; Dedobbeleer, Koenraad; König, Kasper; Van Caeckenbergh, Patrick; De Baere, Bart; Heyvaert, Anne (Leuven : Museum M, 2018)
Tuerlinckx, Joëlle ; Dujardin, Filip
bevat genummerde editie van Joëlle Tuerlinckx
publicatie naar aanleiding van de tentoonstelling René Heyvaert, Museum M, Leuven, 28 september 2018 tot10 februari 2019
boek
Keywords: Heyvaert, René