Harmonie(t) in architectuur - Verpoest, Luc, 1945-; Dubois, Marc, 1950-; Van Gerrewey, Christophe, 1982-; Dauwe, Jozef (Jozef Maria), 1946-; Storms, Jan (Gent : Provincie Oost-Vlaanderen, 2018)
Harmonie of -niet. Het is een complexe vraag met een veelheid aan antwoorden. Deze publicatie is inspirerend voor architecten bij het maken van ontwerpkeuzes en ook voor bestuurders bij het nemen van ruimtelijke beslissingen. De stedenbouwkundige wetgeving is vaak erg formeel en stringent. Wat ontbreekt in het debat is de ruimtelijke kwaliteit, de harmonie van het gebouw met zijn directe omgeving
Schenking Christophe Van Gerrewey
boek
Keywords: Architecture proportions