De Dames van de Barok. - De Beir, Valentine; Sollinas, Francesco; Tapié, Alain (Museum voor Schone Kunsten : Gent, 2018)
Anguissola, Sofonisba ; Fontana, Laviana ; Galizia, Fede ; Caccia, Orsola Maddalena ; Gentileschi, Artemisia ; Vezzi, Virginia ; Sirani, Elisabetta , Garzoni, Giovanna
De dames van de barok. Vrouwelijke schilders in het Italië van de 16de en 17de eeuw, Museum voor Schone Kunsten, Gent, can 20 okotber 2018 tot 20 januari 2019
boek