South as a State of Mind : Documenta 14 - Latimer, Quinn; Angelidakis, Andreas; Benfodil, Mustapha; Casavecchia, Barbara; Deliss, Clémentine; Hopkins, Candice; Szymczyk, Adam; Spivak, Chakravorty; Folkerts, Hendrik; Sédar Senghor, Léopold (Kassel : documenta, 2016)
Castillo Deball, Mariana ; Alves, Maria Thereza ; Hejduk, John ; Accardi, Carla ; La Rocca, Ketty ; Lai, Maria ; Ladik, Katalin ; Bratescu, Geta ; Galindo, Regina José
maskers, teruggave van etnografische collecties, Zapatistas
Documenta 14, Athene, april tot september 2017
boek