Ethics : Documents of Contemporary Art. - Beshty, Walead; Agamben, Giorgio; Azoulay, Ariella; Badiou, Alain; Barthes, Roland; Bishop, Claire; Bourriaud, Nicolas; Critchley, Simon; Easterling, Keller; Eleey, Peter; Graw, Isabelle; Huberman, Anthony; et al. (Londen : Whitechapel Gallery, 2015)
Asher, michael ; Bruguera, tania ; Büchel, Christoph ; Carpenter, Merlin ; Chan, Paul ; Fontaine, Claire ; Clark, Lygia ; Costa, Eduardo ; Sinister, Dexter ; Fischli & Weiss ; Fraser, Andrea ; Gillick, Liam ; Hammons, David ; Hayes, Sharon ; Hirschhorn, Thomas ; Hourani, Khaled ; Kippenberger, Martin ; Lockhart, Sharon ; Martens, Renzo ; Oiticica, Hélio ; Ondak, Roman ; Price, Seth ; Raad, Walid ; Rosler, Martha ; Sehgal, Tino ; Sierra, santiago ; Tillmans, Wolgang ; Tiravanija, Rirkrit
relatie ethiek en esthetiek, vragen over de ethische context waarin een werk wordt geproduceerd
boek