Systems : Documents of Contemporary Art. - Shanken, Edward, A.; Bateson, Gregory; Bateson, Mary Catherine; Bourdieu, Pierre; Burnham, Jack; Cox, Geoff; Crutchfield, James, P.; Groys, Boris; Halsall, Francis; Haque, Usman; Hayes, Katherine; Jones, Caroline; et al. (Londen : Whitechapel Gallery, 2015)
Ascott, R. ; Dunn, David ; Eno, Brian ; Grey, Michael Joaquin ; Gillette, Frank ; Haacke, Hans ; harrisson, Newton ; Harrisson, Helen Mayer ; Mignonneau, Laurent ; Mohr, Manfred ; Nam June Paik ; Reas, Casey ; Rinaldo, Ken ; Saraceno, Tomas ; Sheridan, Landy Sonia ; Sommerer, Christa ; Ubermorgen. com ; Vasulka Woody and Steina ; Weibel, peter ; Whitney, John ; Whitney, James ; Willats, Stepehen ; Xenakis, Iannis
Informatie theorie, cybernetica, artificiële intelligentie, wetenschap, netwerken, tijdservaring, ecosystemen
boek