Situation : Documents of Contemporary Art. - Doherty, Claire; Appadurai, Arjun; Augé, Marc; Beeren, Wim; Berry Slater, Josephine; Birnbaum, Daniel; Brüderlin, Marcus; Crimp, Douglas; Demos, T. J.; Deutsche, Rosalyn; Esche, Charles; Falguières, Patricia; et al. (London : Whitechapel Gallery, 2009)
Allora & Calzadilla ; Francis Alÿs ; Artist Placement Group ; Michael Asher ; Bik Van der pol ; Daniel Buren ; Center for Land Use Interpretation ; Adam Chodzko ; Tacita dean ; Andrea Fraser ; Liam Gillick ; Renée Green ; Group Material ; Robert Irwin ; Emily Jacir ; Julius Koller ; Langlands & Bell ; Ligna ; Lu Jie ; Gordon Matta-Clark ; Jonathan Monk ; Robert Morris ; Gabriel Orozco ; Walid Ra'ad ; Paul Rooney ; Martha Rosler ; Robert Smithson ; Vivan Sundaram ; Rirkrit Tiravanija ; Krzystof Wodiczko ; Qiu Zhijie
Kunst in de publieke ruimte, site-specific art, the kunstenaar als etnograaf, lokaliteit
boek