Work. Documents for Contemporary Art. - Sigler, Frederike; Bishop, Claire; Boltansku, Luc; Bryan-Wilson, Julia; Buchmann, Sabeth; Chiapello, Eve; Eshun, Kodwo; Federici, Silvia; Fisher, Mark; Hardt, Michael; Lange-Berndt, Petra; Lazzarato, Maurizio; et al. (London : Whitechapel Gallery, 2017)
Pawel Althamer ; Francis Alÿs ; Marwa Arsanios ; Chto Delat ; Alice Creischer ; Anne teresa De Keersmaeker ; Jeremy Deller ; Maria Eichhorn ; Harun Farucki ; Claire Fontaine ; Andrea Fraser ; Liam Gillick ; Melanie Gilligan ; Gulf Labor Coalition ; Tehching Hsieh ; Lamia Joreige ; Lee Lozano ; Goshka Macuga ; Teresa Margolles ; Adrian Melis ; Annette Messager ; Jasmina Metwaly ; Jean-Luc Moulène ; Ahmet Ögüt ; Philip Rizk ; Precariasa la Deriva; Martha Rosler ; Mika Rottenberg ; Tino Seghal ; Santiago Sierra ; Tamas St Auby ; Mladen Stilinovic ; Mierle Laderman Ukeles ; W.A.G.E. ; Artur Zmijewski
Kapitalisme, productie, post-productivisme, culturele arbeid, neoliberalisme, werkers in culturele veld
boek