The Migrant Image: The Art and Politics of Documentary during Global Crisis : T.J. Demos. - Demos, T.J. (Londen : Duke University Press, 2013)
McQueen, Steve ; Otolith Group ; Steyerl, Hito ; Jacir, Emily ; Shibili, Ahlam ; Biemann, Ursula ; Anastas, Ayreen ; Gabri, Rene.
Kunst en globalisering, cultuur en globalisering, kunst en samenleving, documentaire massmedia en kunst, emigratie en imigratie in kunst
boek