I am built inside you. - aus dem Moore, Elke; Golden, Thelma ; Cenge, Gabriele ; Terry, Olufemi ; Sergio, Lucélia ; Kuanza, Sidney Santiago ; Reade, Orlando ; Davies, Claire ; Mudekeraza, Patrick ; Mignolo , Walter, Lewandoski Cummings, Basia (Berlin : Sternberg Press, 2017)
Sebidi, Helen ; Niang, Mame-Diarra ; Nhlengethwa, Sam ; Kala, Euridici ; Fréger, Charles ; Galembo, Phyllis ; Gugulective ; Sadick, Aretha ; Hill, Ej ; Yiadom-Boakye, Lynette ; Ayon, Belkis ; Tendu, Thela ; Limoud, Youssef ; Rezaire, Tabita
postkoloniale studies, verzameling teksten gepubliceerd in magazine Contemporary &, 32ste Biennale van Sao Paulo
boek