Garmanns straat - Hole, Stian; Blekkingh-Muller, Femke ([S.l.] : Hoogland en Van Klaveren, 2013)
Pestkop Roy duwt Garmann een doosje lucifers in de handen. In een mum van tijd staat het droge gras in de tuin van de oude, ietwat zonderlinge postbode in brand. De man heeft alles zien gebeuren. Hij stelt het op prijs dat Garmann niet is weggelopen en er ontstaat een vriendschap tussen de twee.
Garmanns gate
NUR-code ontleend aan internet
boek