Zoals het is : het leven van professor Joachim Schwartz. - Tilanus, Floris (Amsterdam : Uitgeverij Van Oorschot, 2017)
Literair prentenboek. Het is een herfstig verhaal over de moed van een man wiens leven een onverwachte wending krijgt. De lezer wandelt met hem door zijn Berlijn.
boek
Keywords: Berlijn