No Idols: The Missing Theologie of Art. - Crow, Thomas (Power Publications : Sydney, 2017)
Rothko, Mark; Le Brun, Charles; Chardin, Jean-Baptiste- Siméon; Namuth, Hans; Liberman, AlexanderMc Cahon, Colin; Smithson, Robert; Winer, Helene; Goodwin, Marcy
religieuze kunst, metafysica in kunst, kunstgeschiedenis, secularisatie in de kunst, godsdienst, religieuze thema's in de kunst, christelijke motieven , oorsprong van kunst
boek