Rotterdam : Sensitive Times - Van de Ven, Lidwien; Gad, Amira; Lütticken, Sven; Schafhausen, Nicolaus; Szewczyk, Monika; Tjon, Carla; Witte de With - Centre for Contemporary Art, Rotterdam (Rotterdam : Witte de With Center for Contemporary Art, 2012)
Geen vermelding kunstenaars
Melanchotopia, Witte de With, Rotterdam, 3 september - 27 november 2011
kunstcatalogus