De M HKA Collection : The collection as a character. - De Baere, Bart; Kreuger, Anders; Haq, Nav; M HKA, Antwerpen (Antwerpen : Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen, 2013)
Abramovic, Marina ; Ulay ; Acconci, Vito ; Aghasyan, Vahram ; Vyacheslav, Akhunov ; Akerman, Chantal ; Alimpiev, Viktor ; Zhunin, Marian ; Alÿs, Francis ; Ang, Tiong ; Villevoye, Roy ; Arnold, Martin ; et al.
M HKA, Antwerpen, 7 juni tot en met 15 september 2013
kunstcatalogus