Ons Gantoise : een laatste blik op het Ottenstadion - Samyn, Steven (Lichtervelde : Kannibaal bvba / Hannibal, 2013)
Het Jules Ottenstadion in Gentbrugge is al bijna even oud als de club AA Gent zelf: al 92 jaar is het een veilige thuishaven van de supporters van de Gantoise. Door de ambities van de ploeg, die snakt naar aansluiting met de top, komt er volgend seizoen een nieuw stadion, het Arteveldestadion. Deze groei en ambitie luiden de herlocatie in van een van de oudste ploegen van het land. Maar dat heeft ook een keerzijde: het achterlaten van haar stadion en haar plaatsgebonden verleden.0Vier Gentse fotografen (Jelle Vermeersch, Wouter Van Vaerenbergh, Jimmy Kets en Sarah Eechaut) volgden maandenlang de supporters van AA Gent: hun rituelen, hun tribunes, hun ontmoetingsplaatsen, hun Ottenstadion.
boek
Keywords: Jules Ottenstadion