OnGELOOFlijk; Tentoonstelling en totaalprogramma : een terugblik. - Erfgoedcel Kortrijk (Kortrijk, 2010)
In het najaar van 2009 zet de erfgoedcel van Kortrijk het religieus erfgoed centraal. Onder de titel 'Wat bezielde Kortrijk' worden aspecten van het religieus verleden uitgelicht. In het voorjaar van 2010 wordt binnen hetzelfde thema gewerkt aan het stedelijk cultuurproject 'OnGELOOFlijk! Van hemel, hel en halleluja'. Deze dvd verzamelt historische filmfragmenten en foto's, verhalen, liedjes en getuigenissen, aangevuld met sfeerbeelden van de tentoonstelling en van het totaalprogramma.
film
Keywords: Documentaire