Amsterdam DNA : hoe Amsterdam Amsterdam werd. - Van Hasselt, Laura; Middelkoop, Norbert; Vreeken, Bert, 1949-; Koldeweij, Anna (Amsterdam : Amsterdam Museum, Amsterdam : Bas Lubberhuizen,., 2013)
Beknopte geschiedenis van Amsterdam aan de hand van voorwerpen uit de collectie van het Amsterdam Museum.
Uitg. bij de gelijknamige nieuwe vaste presentatie van het Amsterdam Museum. Amsterdam DNA vertelt via interactief beeld, geluid, beweging en speciaal gekozen objecten de geschiedenis van de stad aan de hand van vier kernwaarden van het DNA van Amsterdam: ondernemerschap, vrijdenken, creativiteit en burgerschap.
boek
Keywords: Amerika