Openbare veiling van bodemvondsten en oudheden, metaal, aardewerk, steengoed op dinsdag 21 en woensdag 22 december 1965 - De Ridder, Paul, 1948-; van Herck, Alfons (Antwerpen : Van Herck, 1965)
Number of parcels: 721
boek
Keywords: Archeologie; Toegepaste kunst. Kunstambachten; Veilingcatalogus; Zaal Van Herck, Antwerpen. 1965/12/21 - 1965/12/22.