Schilderijen - Delft - meubelen ... van wijlen J.B. Christoffel - Guillaume Campo [Anvers]; Veiling. Antwerpen. Guillaume Campo. 1965-02, 09 (Antwerpen : Guillaume Campo, 1965)
Number of parcels: 632
09/02/1965 - 10/02/1965
boek
Keywords: Kunst; Veilingcatalogus