Openbare veiling van de verzameling folklore van mevrouw L. Klockaerts te Lier, op donderdag 25 juni 1964 - Meert, J.; van Herck, Alfons (Antwerpen : Van Herck, 1964)
Number of parcels: 304
boek
Keywords: Toegepaste kunst. Kunstambachten; Veilingcatalogus; Volkskunde; Zaal Van Herck, Antwerpen. 1964/06/25 - 1964/06/25.