Veertig kunstenaars rond Karel van de Woestijne : Karel van de Woestijne (1878-1929) en de kunst van zijn tijd met uittreksels uit zijn geschriften over kunst - Provinciebestuur Oost-Vlaanderen; Stadsbestuur Gent; Museum voor Schone Kunsten Gent; Tentoonstelling. Gent. Museum voor Schone Kunsten. 1979-01, 20; Hoozee, Robert, 1949-2012; Tahon-Vanroose, Monique (Gent : Stadsbestuur, 1979)
Vogels, Guillaume ; De Cock, Xavier ; De Cock, Cesar ; Claus, Emile ; Heymans, Adrien-Joseph ; van Rysselberghe, Theo ; Rops, Félicien ; Mellery, Xavier ; Khnopff, Fernand ; etc.
De tentoonstelling werd georganiseerd ter gelegenheid van de vijftigste verjaring van het overlijden van Karel van de Woestijne
Veertig kunstenaars rond Karel van de Woestijne, Museum voor Schone Kunsten, Gent, 20 januari - 11 maart 1979
Bibliography: p. 135.
20.01.1979 - 11.03.1979
boek
Keywords: Woestijne, Karel van de, -- 1878-1929 -- Influence -- Exhibitions; Art, Belgian -- 19th century -- Exhibitions; Art, Belgian -- 20th century -- Exhibitions