Provinciale Prijs Beeldende Kunst 1999 : Oost-Vlaanderen. - Van Laethem, Jacqueline; Vanden Eynde, Bob; Caermersklooster Provinciaal Centrum voor Kunst en Cultuur, Gent (Gent : Caermersklooster Provinciaal Centrum voor Kunst en Cultuur Gent, 2000)
Joliet, Ilse ; Labath, Frans ; Leblon, Stéphanie ; Volckaert, Didier
Schenking Caermersklooster
Caermersklooster - provinciaal centrum voor kunst en cultuur, Gent, 27 mei tot en met 28 juni 2000
kunstcatalogus