Omgevingstekenen : Provinciale Prijs Beeldende Kunst 2007. - Doove, Edith; Van Pee, Lode; Caermersklooster Provinciaal Centrum voor Kunst en Cultuur, Gent (Gent : Caermersklooster Provinciaal Centrum voor Kunst en Cultuur Gent, 2008)
Timmermans, Ante ; Baelen, Steven ; Gelper, Johan
Provinciaal Centrum voor Kunst en Cultuur, Caermersklooster, Gent, 25 april tot en met 15 juni 2008
kunstcatalogus