Geslaagd! : Afstudeerprojecten 2007. - Moons, Spank; Ubben, Eric; Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, Antwerpen (Antwerpen : Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen, 2007)
Alvarez, Irene ; Andresen, Daniel ; Arians, Jeroen ; Ayala Closa, Andrea ; Bageria, Rani ; Banafti, Susan ; Bardenheuer, Bele ; Caris, Joyce ; Cieters, Camille ; Claes, Nick ; Cools, Gertrude ; Coudeyre, Marc-Philippe ; Culebras Cruz, Natalia ; et al.
Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen, Antwerpen, juni en juli 2007
kunstcatalogus