Open Ateliers 2006 : Rijksakademie van Beeldende Kunsten Amsterdam. - Tordoir, Narcisse; Rijksakademie van beeldende kunsten, Amsterdam (Amsterdam : Rijksakademie van Beeldende Kunsten., 2003)
El Keriasti, Wafae Ahalouch ; Ang, Sookoon ; Appeldoorn, Heddy-John ; Baturina, Marusya ; Beeftink, Inge ; Bekirovic, Semâ ; Bisch, Karina ; Boelens, Gwenneth ; Van den Bosch, Steve ; et al.
Rijksakademie van beeldende kunsten, Amsterdam, 25 Nov - 26 Nov 2006.
kunstcatalogus