Progress : Tentoonstelling Vierjaarlijkse Prijs voor Beeldende Kunst 2006, Provincie West-Vlaanderen. - Pas, Johan; BE-PART - Platform voor Actuele Kunst Waregem; Esplanade, Pand, Waregem (Waregem : BE-PART - Platform voor Actuele Kunst Waregem, 2006)
De Cordier, Louis ; Ervinck, Nick ; Lybeer, Charlotte ; Van Ingelgem, Herman ; Morris, Wendy ; Vanoutryve, Anne
Schenking BE-PART
Be-Part, Waregem ; Esplanade, Pand, Waregem ; 16 december 2006 - 4 februari 2007
kunstcatalogus