Kaskade : Afstudeerprojecten 2006 Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen Beeldende kunst. - Ubben, Eric; Van den Eynden, Els; Goossens, Pascaline; Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, Antwerpen (Antwerpen : Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen, 2006)
Arai, Koji ; Baeyens, Nicolas ; Bertsch, Peter ; Birchler, Arienne ; Bogaert, Kristoff ; Boiy, Tom ; Claessens, Olmo ; Claessens, Valerie ; Debaecke, Line ; De Cuyper, Chiel ; et al.
Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen, Antwerpen, juni en juli 2006
kunstcatalogus