Provinciale Prijs voor Vormgeving 2004. - Vanden Eynde, Bob; Valcke, Johan; Van Pee, Lode; Caermersklooster Provinciaal Centrum voor Kunst en Cultuur, Gent (Gent : Provinciebestuur Oost-Vlaanderen, 2005)
Van der Biest, Francine ; De Pelsmacker, Hans ; Depuydt, Bieke ; De Rudder, Nora ; de Schrevel, Stéphane ; De Baudringhien, Filip ; De Vrieze, Tom ; Dobbelaere, Danny ; Proot, Nick ; Vandekerckhove, Roos
Caermersklooster, Provinciaal Centrum voor Kunst en Cultuur, Gent, 15 juli t.e.m. 4 september 2005
Schenking Caermersklooster
kunstcatalogus