Provinciale Prijs voor Beeldende Kunst 2001. - Maes, Frank; Van Der Meiren, Jean-Pierre; Caermersklooster Provinciaal Centrum voor Kunst en Cultuur, Gent (Gent : Provincieraad van Oost-Vlaanderen, 2002)
Becha, Mo ; Renneboog, Lucie ; Van Neck, Linda ; De Decker, Koen ; Denys, Christophe ; Neirings, David
Caermersklooster schenking
Caermersklooster, Provinciaal Centrum voor Kunst en Cultuur, Gent, 26 april t.e.m. 26 mei 2002
kunstcatalogus