Afstudeerprojecten academie Antwerpen 2003. - Theys, Hans; Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen (Antwerpen : Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen, 2003)
Andries, David ; Balciunaité, Auksé Ieva ; Beierns, Tinne ; Besard, Winke ; Beyens, Stijn ; Billen, Frauke ; Bostoen, Marie-France ; Colpaert, Pascalina ; Colyn, Tessa ; Cousein, Sarah ; Daemen, Annelies ; Davans, Marlies ; De Bin, Aike ; Decapmaker, Nele ; De Cokc, Marijke ; et al.
Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen, Departement Audiovisuele en Beeldende Kunst van de Hogeschool Antwerpen, juni 2003
kunstcatalogus
Keywords: Antwerpen