Schilderkunst uit Sint-Petersburg vandaag. - Van de Perre, Harold; Caermersklooster Provinciaal Centrum voor Kunst en Cultuur, Gent (Gent : Provinciebestuur van Oost-Vlaanderen, 2000)
Astrein, Larissa ; Bajadjan, Alexander ; Beljajeva, Tatjana ; Borisov, Leonid ; Botjsarnikova, Ljoedmila ; Bratanjoek, Vasili ; Boegajev, Sergej ; Doechovlinov, Vladimir ; Galb, Anatoli ; Gerasimov, Alexander ; Igoemnov, Vladimir ; Ivanov, Igor ; Jeremejev, Oleg ; Knjazev, Igor ; Korobejnikov, Slava ; et al.
n.a.v. gelijknamige tentoonstelling in Caermersklooster, Provinciaal Centrum voor Kunst en Cultuur, Gent, 19 februar - 19 maart 2000
Caermersklooster
kunstcatalogus
Keywords: Rusland