Neu Deli : Ausstellungen 6. Mai bis 23. September 1999. - Pfefferkorn, Gritt; Weber, Leonie; neu deli, Weimar (Weimar : neu deli, 1999)
Heydenreich, Ulrike ; Köhler, Marcel ; Pfefferkorn, Gritt ; Rossi, Natascha ; Sandritter, Susanne ; Schlimpert, Janine ; Weber, Leonie ; Weck, Julia ; et al.
Verschillende tentoonstellingen van 6 mei t.e.m. 23 september 1999 van neu deli, een project tijdens de periode dat Weimar de Europse Cultuurstad was in 1999
kunstcatalogus