Print as Fiction. - Roger Vandaele, Antwerpen (Antwerpen : [s.n.], 1998)
Bijl, Guillaume ; De Meyer, Ronny ; Lohaus, Bernd ; Maloney, Martin ; Mannaers, Werner ; Meister, Ulrich ; Tafessa, Mulugeta ; Tuymans, Luc ; Vandenberg, Philippe ; Visch, Henk
Losse pagina's met prints van kunstenaars
Roger Vandaele, Antwerpen, december 1998 : publication 10 A-prints collection of 10 artists'documents in an edition of 300.
kunstcatalogus