Prix de Rome 1998 : tekenen / drawing. - Breddels, Lilet; Arti et Amicitiae, Amsterdam (Amsterdam : 010 Publishers, 1998)
Nassenstein, Paul ; Renssen, Mariëtte ; Van Broekhuizen, Walter ; Nagtzaam, Marc ; Zwierzynska, Agata ; Bibo ; Nijburg, Rinke ; Buxó, Thomas
Prix de Rome, Arti et Amicitiae, Amsterdam, van 13 t/m 29 november
Boek bestaat uit twee delen met eigen paginanummering. Voorkant tekenen, achterkant grafiek.
kunstcatalogus