Laatstejaars Fotografie : Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen 1992. - Swinnen, Johan; Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen (Antwerpen : Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen, 1992)
Allaert, Katrien ; Boël, Philip ; De Lestré, Sandrine ; De Saedeleer, Ann ; Donckers, Niels ; Pieter, Tania Johanna ; Slegers, Yanou ; Van Belle, Koen
Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, Antwerpen, juni 1992
kunstcatalogus