Professoren Atelier Fotografie : Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen. - Swinnen, Johan; Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, Antwerpen (Antwerpen : Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen, 1990)
Carlier, Jan ; De Smedt, Raf ; Geers, Staf ; Gruyaert, Jan ; Moons, Spank ; Seresia, Marijke ; Swinnen, Johan
Tentoonstelling naar aanleiding van de open deurdag van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen, in de wintertuin van de Academie van 28 maart tot en met 6 april 1990
kunstcatalogus