Eindexamencatalogus 99. - de Vries, Alex; Akademie voor Kunst en Vormgeving, 's-Hertogenbosch ('s-Hertogenbosch : Akademie voor Kunst en Vormgeving Hogeschool, 1999)
Bakker, Ineke ; Bouvy, Kim ; Galiaeva, Ksenia ; Hendrikse, Paul ; Kuiper, Harm Goslink ; Kusters, Manon ; van Riel, Feddo ; Smits, Nanda ; Aarts, Loes ; Bazgadze, Sopo ; Draaijer, Annie ; et al.
25 juni tot en met 1 juli 1999, Akademie voor Kunst en Vormgeving, 's-Hertogenbosch
kunstcatalogus