Foto work shop : Oirschot, Troisdort, Arles 1985/86. - Groscolas, Daniel; Valentijn, Joke; Peeters, Jacques; Tefelski, Norbert; Desvergnes, Alain (Berlin : Kultuhr, 1986)
Griese, Rainer ; Gijsels, Johan ; van den Bergh, Reinout ; Techgräber, Claudia ; Mertens, Ulrich ; Limon, Claude ; Bunuel, Fabrice ; Monlaü, Laurent ; Mildner, Marc ; et al.
Deutsch-Französisches Jugendwerk / Office Franco-Allemand pour la Jeunesse; Ecole Nationale de la Photographie; Nieuwe Brabantse Kunst Stichting ; Rheinisches Landesmuseum (samenwerking) ; expo en symposium in Oirschot, Bonn en Arles
kunstcatalogus