De Adem van Adam. - De Bleeckere, Sylvain; Provinciaal Centrum voor Beeldende Kunsten - Begijnhof, Hasselt (Hasselt : Provinciaal Centrum voor Beeldende Kunsten - Begijnhof, 1996)
Boffin, Fred ; De Wachter, Jan ; Eckart, Christian ; Fainaru, Belu-Simon ; Garcet, Robert ; Lemmen, Hans ; Merckaert, Patrick ; Van Kerckhoven, Anne-Mie
Hasselt, Provinciaal Centrum voor Beeldende Kunsten Begijnhof, 3 augustus - 1 september 1996.
kunstcatalogus