Fotografia - Wehikuł sztuki, tworzywo sztuki. - Gluchowski, Krzysztof; Chawinski, Pawel; Bunkier Sztuki Contemporary Art Gallery, Krakow (Krakow : Bunkier Sztuki Contemporary Art Gallery, 1996)
Berdyszak, Jan ; Bujnowski, Jan ; Chawinski, Pawel ; Collins, Hannah ; Fischer, Daniel ; Glazik, Krescenty Grzegorz Maria ; Gustowska, Izabella ; Kozlowski, Jaroslaw ; Kuzyszyn, Konrad ; Long, Richard ; Mikolakczyk, Antoni ; Molitor, Ursula ; Prazmowski, Wojciech ; Rytka, Zygmunt ; Skapski, Lukasz ; Smoczynski, Mikolaj ; Tajber, Artur ; Tal, Boaz
The Bunkier Sztuki Contemporary Art Gallery, Kraków, 1996 (exhibition date missing)
kunstcatalogus