Hybris : Breuk met de Logika van Macht. - Vrije Universiteit Brussel, Brussel (Brussel : Dienst Kultuur VUB, 1995)
Bauwens, Ginette ; Boger, Peter ; Commers, Ronald ; De Smet, Rudolf ; De Temmerman, Els ; Elias, Willem ; Fink, Berny ; Flam, Leopold ; Godfroid, Ivam ; Hebbelinck, Rita ; Huybrechts, Jo ; Messens, Lucas ; et al.
Tentoonstelling 27 april 1995 t.e.m. 26 mei 1996 in Vrije Universiteit Brussel, Galery', Hall Y
kunstcatalogus