Malmö Art Academy Yearbook : 2011-2012 - Hasager, Maj.; Konsthögskolan i Malmö (Malmö : Malmö Art academy, Lund University, 2012)
Innehåller en katalog över elevarbeten.
boek
Keywords: Konsthögskolan i Malmö