Netwerk Galerij : Handleiding 98-00. - Baudrillard, Jean; Demeester, Ann; Doove, Edith; Moe, Ole Henrik; Paulissen, Greet; Swinnen, Peter; Van Gelder, Hilde; Vanfleteren, Hilde; de Nerval, Gérard (Aalst : Netwerk / centrum voor hedendaagse kunst Aalst, 2000)
Van Beeck, Martien ; Brehmer, Andreas ; Breugelmans, Karel ; Cardell, Amanda ; Ceulemans, Els ; Danckaert, Bert ; Decock, Anne ; Eggen, Ellen Ane ; Fink, Christoph ; Gabriëlle, Maria ; Hanssen, Karin ; Heiremans, Ronny ; Koeman, Jean Bernard ; Liebaut, Eugeen ; Vanden Meersch, Els ; Mostrey, Ingrid ; van Muiswinkel, Wineke ; Verhaegen, Hans ; Vermeir, Katleen ; Voet, Leen
Het boek bevat beschouwingen over de tentoonstellingen van de periode 1998-2000. Voorstelling boek op 13 januari 2001.
Nederlands
kunstcatalogus
Keywords: Netwerk Galerij