Zesentwintig deelnemers verlaten de Jan van Eyck Akademie. Deze doos bevat dokumentatie van en informatie over hun aktiviteiten gedurende de twee jaar op het instituut. Wij hopen van harte dat de inhoud van deze doos u zal bevallen. (Maastricht : Jan van Eyck Akademie, 1991)
Böse, Jacqueline ; Brannagan, Dean ; Brennan, Tim ; Ceulemans, Els ; Cuppens, Noëlle ; Curtis, Caroline ; Devens, Paul ; Engelen, William ; Feenstra, Wapke ; Hermans, Benoît ; Hoffmann, Stefan ; Hohenbüchler, Christine ; Horlitz, Andreas ; Hringsson, Thorri ; Huyghe, Philip ; Kaanen, Rose-Marie ; Konrad, Aglaia ; Kuitenbrouwer, Mirjam ; Meijers, Rik ; Palmen, Désirée ; Pasmans, Ingrid ; Rikken, Miranda ; Sigurdardottir ; van de Kamp, Marie-Thérèse ; Zomer, Maja
Nederlands
kunstcatalogus